Lakrits produktfamilj

Brunbergs lakritsfamilj släppte loss och fick en växtspurt

Brunbergs lakritsfamilj utökades med fylld lakrits och samtidigt förnyade vi hela produktlinjens förpackningsdesign.

Den ugnsfärska fyllda lakritsen har ett tjockt, äkta lakritshölje och tre charmiga fyllningssmaker: fräsch apelsin, milt kryddig hallon-chili och söt choklad.  Lakritsens nya, vildare kläder kommer definitivt att märkas i lakritshyllan: dessa påsar är svåra att motstå.

Den klassiska lakritsens nya vildare design

Sedan år 1932 har det svävat en doft av färsk lakrits på gränderna i Borgå. Samma doft förtrollar fortfarande förbipasserande och fabriksbutikens besökare.

Brunbergs lakrits är en klassiker, som länge har varit en av de populäraste sötsakerna i fabriksbutiken. Den äkta, traditionella svarta lakritsen har en läcker smak och en mjukt smidig konsistens.

Till lakritsfamiljen hör också Havrelakritsen, som till konsistensen är fylligare än den traditionella lakritsen. Den färska och fylliga havrelakritsen tillverkad med solmogen havre.

Ny charmig fylld lakrits får smaklökarna att jubla på alla lakritsfans

I samband med att vi förnyade produktionslinjen för lakrits, utvecklade vi ett recept på fylld lakrits till alla lakritsfans glädje.

Brunbergs ugnsfärska fyllda lakrits har ett tjockt, äkta lakritshölje och tre charmiga smaker: fräsch apelsin, milt kryddig hallon-chili och söt choklad. Kombinationen av dessa smaker och den mjuka, saftiga lakritsen är helt fantastisk.

Vid planeringen av förpackningar till den fyllda lakritsen, bestämde vi oss för att förnya designen på alla lakritsprodukter samtidigt. De nya förpackningarna är färggranna och moderna med ett lekfullt djungelmönster.

Brunbergs lakritssortiment i butikerna

Hela lakritssortimentet sälj i Brunbergs butiker i Borgå och i Brunbergs  webbutik. Under sommaren 2023 börjar den fyllda lakritsen säljas i dagligvaruhandeln runt om i Finland. Den traditionella svarta lakritsen och havrelakritsen kommer även i fortsättningen att vara tillgänglig i många butiker.

All lakrits förpackas i lämpligt rejäla, 200 grams påsar. Brunbergs traditionella lakrits finns även i fortsättningen i påsar på 400 gram. Dessutom finns alla lakritssmaker, inklusive Salmiaklakrits och Tjärsalmiaklakrits, att köpa i 500 grams påsar i Brunbergs butiker och i webbutiken.

Alla lakritsprodukter är laktosfria, mjölkfria och sojafria. Den traditionella lakritsen och havrelakritsen är dessutom veganska.

Fylld lakrits, Apelsin 200 g

Friskt fruktig apelsin och fyllig söt lakrits är ett oslagbart par. Laktosfri, mjölkfri, sojafri.

Fylld Lakrits, Hallon-chili 200 g

Smaklökarna kittlas av sött bärigt hallon och mild het chili. Laktosfri, mjölkfri och sojafri.

Fylld lakrits, Choklad 200 g

Smakrik fyllning med chokladsmak och mjuk saftig lakrits är en fantastisk duo. Laktosfri, mjölkfri och sojafri.

Brunberg Lakrits 200 g

En äkta traditionell, läcker svart lakrits med mjukt smidig konsistens. Klassiker sedan 1932. Laktosfri, mjölkfri, sojafri och vegansk.

Brunberg Lakrits 400 g

Den traditionella, läckra svarta lakritsen finns även i 400 grams påse. Laktosfri, mjölkfri, sojafri och vegansk.

Havrelakrits 200 g

Färsk och fyllig lakrits tillverkad med solmogen havre. Laktosfri, mjölkfri, sojafri och vegansk.