Sötsaksarbetare – Kysskokare

(Borgå)

En rund våffla, en luftig skumfyllning och ett tunt chokladöverdrag – det är vad Kyssar är gjorda av. Kyssarna är kända runt om i världen, men det är oklart – och omstritt – vilket land som har äran att ha tillverkat de första Kyssarna.

Man njuter av Kyssar framför allt i Central-Europa, men också i England, där de går under namnet Angel Kisses, och i Ryssland, där chokladöverdraget döljer skum av äppelsylt.

Också i Danmark har man förtrollats av det chokladöverdragna skumgodiset. Där går det åt omkring 250 miljoner chokladkyssar varje år, det vill säga närmare 50 kyssar per invånare. I Finland njuter vi årligen av omkring 15–18 miljoner. Brunbergs Kyssar har sina rötter i Danmark.

Arbetsbeskrivning:

Vill du vara med och tillverka våra traditionella kyssar och arbeta i ett prestigefyllt familjeföretag? Vi söker till stadigvarande arbetsförhållanden flera kysskokare till vår fabrik i Borgå. Kysskokaren spelar en viktig roll i tillverkningen av våra kyssar. Med modern utrustning produceras kyssarnas fyllning det så kallade skummet. Arbetet kräver noggrannhet och långsiktighet.

Vi förväntar oss:

  • Initiativtagande och positiv attityd
  • Noggrannhet
  • Kunskap i finska språket

Vi uppskattar:

  • Bra samarbetsförmåga och glimten i ögat
  • Aktivt agerande

Vår produktion roterar i tvåskift och lönen är enligt livsmedelsindustrins kollektivavtal. Om du vill arbeta med ett välkänt inhemskt varumärke och skapa smakupplevelser, vill vi höra mer om dig och välkomma dig till teamet.

Vi börjar rekrytera genast, så fyll i ansökan omedelbart!

Lämna ansökan

//
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.