Meidän mielestämme tauon kuuluu maistua hyvälle!

Siksi loimme uuden TAUKO-välipala- ja herkuttelutuoteperheen, jossa maistuu aidot maut ja herkulliset raaka-aineet.

Brunbergin TAUKO-uutuudet ovat täysin laktoosittomia, gluteenittomia sekä palmuöljyttömiä.  Makuina ovat Kaura-omenasuklaa, Riisisuklaa ja Kookos-riisisuklaa.

Olisiko aika ottaa TAUKO?

Tauko on arvokas. Se palauttaa, virkistää ja antaa buustia koko keholle.

Brunbergin TAUKO-herkuttelu- ja välipalatuotteet tuovat puhtia päivään ja luksusta jokaiseen taukoon. Ne kulkevat näppärästi mukana retkelle, harrastuksiin tai vaikka elokuviin. Niistä saa nopeasti hyvää energiaa, kun tarvitset lisää potkua päivään.

Miten sinä haluaisit viettää taukosi?

Lumisella hiihtolaavulla eväitä syöden? Syysmyrskyä fiilistellen rantakalliolla? Kirkonportailla muhkeaa makupalaa mussutellen? TAUKO sopii jokaiseen paussiin!

brunberg-tauko
brunberg-tauko

TAUKO maistuu hyvälle

Meidän mielestämme tauon kuuluu maistua hyvälle! Siksi TAUKO on ennen kaikkea herkullinen. Se on aidoista ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu välipala, jossa tärkeintä on maku.

TAUKO-tuotteet valmistetaan kaurasta, puffatusta riisistä, omenasta, kookoksesta ja maitosuklaasta sekä tummasta suklaasta.

TAUKO kuuluu kaikille

TAUKO todella kuuluu kaikille: Koko TAUKO-tuoteryhmä on laktoositon, gluteeniton ja palmuöljytön. Kaura-omenasuklaamme on täysin vegaanista ja riisisuklaata saa myös sokerittomalla tummalla suklaalla.

Ota haukku – ota TAUKO.

brunberg-tauko
tauko-riisisuklaa

TAUKO Riisisuklaa, patukka 30 g & TAUKO Riisisuklaa, pussi 200 g

Maitosuklaapatukka, jossa rapeaa puffattua riisiä. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä palmuöljyä.

tauko-sokeriton-riisisuklaa

TAUKO Sokeriton Riisisuklaa, patukka 28 g

Tummasta suklaasta ja puffatusta riisistä tehty sokeriton patukka, joka ei sisällä laktoosia eikä gluteenia. Ei sisällä palmuöljyä.

tauko-omena

TAUKO Kaura-omenasuklaa, patukka 30 g

Tummaa suklaata, kauraa ja raikasta omenaa sisältävä patukka. Vegaaninen, laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä palmuöljyä.

Tauko-Kookos-Riisisuklaa_pussi

TAUKO Kookosriisisuklaa, pussi 200 g

Maitosuklaapatukka, jossa rapeaa puffattua riisiä ja trooppisen raikasta kookosta. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä palmuöljyä.