Laku-sitruunakuppikakut

Lakritsin ja sitruunan makuyhdistelmä on piristävän raikas. Kannattaa kokeilla! Tässä kuppikakussa maistuu tuoreen pehmeä Brunberg Lakritsi.(Linkki tuotesivuille)

Kuppikakkureseptimme sopii myös vegaaneille.

Ainekset

Taikina

* 3,5 dl vehnäjauhoja

* 3 rkl perunajauhoja

* 2 dl sokeria

* 1 tl leivinjauhetta

* 1 tl vaniljasokeria

* 1 sitruunan raastettu kuori

* 3 dl kauramaitoa

* 0,5 dl rypsiöljyä

* noin 300 g eli 3/4 pussillista Brunberg Lakritsi -makeisia (400 g:n pussi)(Linkki nettikaupan tuotesivulle)

 

Kuorrute

* 150 g margariinia (vegaanista)

* noin 6 dl tomusokeria

* 1 rkl raastettua sitruunan kuorta

* 2 rkl sitruunamehua

 

Koristelu

* Brunbergin lakritsia (loput pussista)

* raastettua sitruunan kuorta

Ohje

Sekoita kuivat ainekset ja raastettu sitruunan kuori. Lisää joukkoon kauramaito ja rypsiöljy.

Pilko lakritsit pieniksi paloiksi ja lisää ne taikinaan. Muista säästää osa koristeluun.

Nostele taikina muffinssivuokiin kahden lusikan avulla.

Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Jäähtymistä odotellessasi valmista kuorrute. Pehmennä margariini ja sekoita joukkoon sitruunamehu, raastettu sitruunan kuori ja tomusokeri.

Pursota kuorrute kauniiksi keoiksi jäähtyneiden kuppikakkujen päälle ja koristele lakupaloilla.

Vegaaniset-laku-sitruunakuppikakut

Katso myös nämä reseptit

Tryffelikakku

Brunberg Tryffelikakku Kuvat ja resepti Hellapoliisi. Porvoossa sijaitseva Brunberg on tuttu erityisesti tryffeleistään ja suukoistaan. Tiesitkö, että Brunbergin historia ulottuu aina 1880 luvulle asti. Silloin perheyritys aloitti leipomotoiminnan ja laajensi valikoimaansa makeisten puolelle vuonna 1897. Legendaariset tuotteet ovat kuuluneet suomalaisten herkkuhetkiin siis jo pitkälti yli toistasataa vuotta. Tryffelikakku on upea juhlakakku. Se valmistuu helposti ja [...]

Toffee-tiikerimuffinsit

Toffee-tiikerimuffinsit Hauskojen tiikerimuffinsien makumaailma syntyy kaakaosta ja maukkaan pehmeistä Brunberg Toffeepalat -makeisista. (Linkki tuotesivuille) Toffee-tiikerimuffinsit maistuvat koko perheelle. Reseptillä valmistuu noin 12 muffinsia. Ainekset * 60 g (0,75 dl) rypsiöljyä * 130 g (1,5 dl) maitoa * 2 kananmunaa * 140 g (2 dl) sokeria * 0,5 tl suolaa * 0,5 tl vaniljasokeria * 200 [...]

Suklaakuorrute

Helppo ja herkullinen suklaakuorrute leivoksille tai mansikoille Suklaakuorrute kruunaa leivokset: donitsit, kakut, muffinssit, keksit ja vaikka croissantit! Se sopii erinomaisesti myös mansikoiden peitteeksi. Suklaakuorrute on helppo ja nopea valmistaa. Täyteläisen makunsa se saa Brunberg Laktoositon Maitosuklaa- tai Brunberg Tumma Suklaa 53 % -suklaalevystä. Mikä parasta: kuorrute on laktoositon! (Linkit tuotesivuille) Reseptistä riittää kuorrutetta noin 8 [...]

Suklaa-kermatoffeekeksit

Suklaa-kermatoffeekeksit Nämä vastustamattoman herkulliset, helposti valmistettavat suklaakeksit saavat täyteläisen makunsa Alku Toffee Perinteinen -karamelleista.(Linkki tuotesivuille) Keksit sopivat niin juhliin, arjen hemmotteluhetkiin kuin syötäväksi lahjaksi. Kokeile myös maustaa keksit Alku Toffee Lakritsi -karamelleilla! Ainekset * 150 g margariinia * 2 dl sokeria * 1 tl vaniljasokeria * 1 muna * 3 dl vehnäjauhoja * 1 tl [...]

Mokkapalat tryffeleistä

Mokkapalat tryffeleistä Leivo pellillinen klassisia mokkapaloja ja kuorruta ne suussa sulavan pehmeillä Brunberg Moccatryffelipatukoilla.(Linkki tuotesivuille) Moccatryffeli antaa koko perheen suosikkireseptiin hienostuneen maun! Reseptillä valmistuu uunipellillinen mokkapaloja. Kokeile ja ihastu! Ainekset Pohja * 5 dl vehnäjauhoja * 3 kananmunaa * 2 dl sokeria * 2 dl kahvia * 150 g voita * 1 dl kaakaojauhetta * [...]

Suklainen minttukaakao

Suklainen minttukaakao Mikään ei lämmitä kylmänä talvipäivänä niin kuin kuuma täyteläinen minttukaakao. Tarvitset vain maitoa, Brunberg Minttusuklaanappi -makeisia ja suuren mukin.  (Linkki tuotesivuille) Brunbergin Minttusuklaanapit ovat vegaanisia, joten tämä kaakao sopii myös vegaaneille kauramaitoon tehtynä. Tosiherkuttelija lisää juomaan nokareen vaahdotettua kauravispiä tai kermavaahtoa. Ainekset * Noin 10 kpl Brunberg Minttusuklaanappi (Linkki nettikaupan tuotesivulle) * Iso [...]

Kinuskikastike Alku-karamelleista

Kinuskikastike Alku-karamelleista Kermaisen herkullinen kinuskikastike syntyy helposti ja nopeasti perinteisistä Alku-karamelleista. (Linkki tuotesivuille) Tarvitset vain kaksi raaka-ainetta! Suussa sulava kastike kruunaa kakut, leivonnaiset, marjakimarat ja jäätelöannokset. Reseptistämme saat noin 1,5 dl valmista Alku-kinuskikastiketta. Ainekset * 20 Alku Toffee Perinteinen -karamellia (Linkki nettikaupan tuotesivulle) * noin 6 rkl kermaa Ohje Pilko karamellit pieniksi paloiksi, kukin noin [...]

Appelsiiniset suklaacookiet

Appelsiiniset suklaacookiet Raikas appelsiini ja pehmeän täyteläinen suklaa ovat klassinen makupari. Nämä herkulliset suklaacookiet saavat makunsa Brunberg Appelsiinisuklaanappi -makeisista. (Linkki tuotesivuille) Reseptillä valmistuu noin 24 muhkean mehevää cookieta. Laktoosittomat cookiet sopivat niin arkeen kuin juhlaan! Ainekset * 200 g laktoositonta voita * 1 dl sokeria * 2 dl fariinisokeria * 1 muna * 2 tl [...]