Brunberg lanserar en välsmakande nyhet

TAUKO – en energigivande produktserie

Snart finns Brunbergs nya TAUKO snacks- och mellanmålsserie i affärernas hyllor. TAUKO -snacksen smakar genuint av havre, äpple, ris, choklad och kokos. Hela produktserien är laktosfri, glutenfri och fri från palmolja. Produkterna finns tillgängliga från 1.1.2022. Brunberg, som är känd för sina goda sötsaker, utökar sitt mellanmålsutbud. Butikernas hyllor fylls snart av TAUKO -snacks och -mellanmål med sina genuina smaker. TAUKO -produkterna är gjorda av förstklassiga råvaror och ger energi under dagen och lite lyx under pauserna.

En genuint läcker mellanmålsnyhet

TAUKO -produkternas smaker är Havre-Äppelchoklad, Rischoklad och Kokos-Rischoklad.

-Inför slutskedet av Brunbergs 150-års jubileum ville vi ta fram en nyhet på marknaden som alla kan njuta av och där god smak och fina råvaror samsas. Alla har rätt till en paus, säger Brunbergs försäljnings- och marknadsföringschef Sari Koivulahti.

Hela TAUKO -serien är laktosfri, glutenfri och fri från palmolja.
Rischokladen finns också i sockerfri variant och Havre-äppelchokladen i vegansk variant – TAUKO är verkligen framtagen för alla!

Smaksensationer i lagom storlek

TAUKO -produkterna är lätta att ta med på utflykten, till fritidsverksamheten eller, varför inte, på bio. Perfekta snacks då man känner sig i behov av snabb och bra energi.
TAUKO Havre-Äppelchoklad och TAUKO Rischoklad är knapriga stänger. TAUKO Kokosris och TAUKO Rischoklad finns i bitar i påsar, perfekta att dela med sig också till andra.

En nyhet med havre och äpple

Brunbergs omtyckta och nu helt förnyade rischoklad får sällskap av en krispig nyhet: Havre-Äppelchoklad. Mellanmålet har smak av nyttigt havre och friskt äpple. Havre-äppelchokladen är helt vegansk.

Rischokladen finns i tre varianter: laktosfri mjölkchoklad, sockerfri mörk choklad och med kokosflingor.

TAUKO -produkterna finns i handeln från 1.1.2022 i välförsedda affärer, Brunbergs egna butiker i Borgå och i webbutiken.

Produktinformation:

TAUKO Rischoklad, stång 30 g & TAUKO Rischoklad, påse 200 g.
Mjölkchoklad med frasigt puffat ris. Laktosfri och glutenfri. Innehåller inte palmolja.

TAUKO Sockerfri Rischoklad, stång 28 g
En mellanmålsstång med mörk choklad och puffat ris.  Den är glutenfri, sockerfri, laktosfri och fri från palmolja.

TAUKO Kokosrischoklad, påse 200 g
Mjölkchoklad med frasigt puffat ris och tropiskt frisk kokos. Laktosfri och glutenfri. Innehåller inte palmolja.

TAUKO Havre-Äppelchoklad, stång 30 g
En mellanmålsstång med mörk choklad, havre och friskt äpple. Vegansk, laktosfri och glutenfri. Innehåller inte palmolja.

Kontaktinformation:
Försäljnings- och marknadsföringschef
Sari Koivulahti
0400 841 218
[email protected]