Tiedote: 7.12.2020

Brunbergin makeistehdas avasi verkkokaupan ja julkaisi uudet verkkosivut

Ensi vuonna 150 vuotta täyttävä Brunberg Oy otti digiloikan ja perusti verkkokaupan. Valikoimissa on muun muassa makeisia, joita on aiemmin voinut ostaa vain Brunbergin omista myymälöistä Porvoosta. Samalla avattiin tuoreet nettisivut.

Suomen vanhin makeistehdas, porvoolainen Brunberg, avasi keskiviikkona 2.12.2020 makeispuodin verkossa.

Valikoimissa on tuttuja klassikoita – tryffeleitä, lakritseja ja Alku-karamelleja – sekä sesongeittain vaihtuvia tuotteita. Verkkokaupan hyllyillä on myös tuotteita, joita on aiemmin saanut vain Brunbergin omista myymälöistä Porvoosta.

– Asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet, että avaisimme verkkokaupan. Nyt se vihdoin toteutuu, Brunbergin toimitusjohtaja Katarina Enholm iloitsee.

Verkkokaupassa on myös vaihtuvia kampanjoita ja tarjouksia, ja myynnissä on lahjakortteja.

– Nyt joulun alla voi tilata lahjat ja joulupöydän suosikkimakeiset helposti ja kätevästi kotiruudulta, Enholm sanoo.

Alkutaipaleellaan verkkokauppa toimittaa makeisia ympäri Suomen. Tulevaisuudessa tilauksia voi tehdä myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

Uudet verkkosivut – 150 vuotta tarinoita

Brunberg on avannut myös uudet verkkosivut 150-vuotisjuhliensa kunniaksi. Sivuille on tuotu runsaasti tarinoita ja tietoa makeisista, Brunbergin vastuullisuudesta ja makeistehtaan 150-vuotisesta historiasta.

Uusien sivujen suunnittelussa on otettu huomioon saavutettavuus ja selkeys. Sivuilla on helppo navigoida eri päätelaitteilla, värit ovat kontrasteiltaan vahvat ja fontti helppolukuista. Sivut toteutettiin yhdessä porvoolaisen markkinointitoimisto Haven Porvoon kanssa.

– Halusimme luoda kuluttajalähtöiset verkkosivut. Kiinnitimme huomiota siihen, että kaikkien olisi helppo tehdä ostoksia ja selata tietoa verkossa. Tervetuloa tutustumaan, Enholm kertoo.

brunberg.fi

 

Lisätietoa

Sari Koivulahti

Myynti- ja Markkinointipäällikkö

+358 (0)400 841 218, [email protected]

 

Brunberg on porvoolainen makeistehdas, joka tunnetaan erityisesti suukoista, tryffeleistä, suklaasta, lakritsista ja marmeladista. Yritys perustettiin vuonna 1871 leipurikisälli A.W. Lindforsin toimesta.