Brunbergin lakritsiperhe villiintyi uuteen kasvuun

Brunbergin lakritsiperhe kasvoi täytelakritseilla ja samalla uudistimme koko tuoteperheen pakkaukset.

Uunituoreissa täytelakritseissa on paksu, aito lakritsikuori ja kolme hurmaavaa täytemakua: raikas appelsiini, lempeän tulinen vadelma-chili ja suloinen suklaa. Lakritsien uudet, villimmät vaatteet huomataan varmasti lakuhyllyssä: näitä pusseja on vaikea vastustaa.

Klassikkolakritsin uudet villimmät vaatteet

Vuodesta 1932 lähtien Porvoon kujilla on leijaillut tuoreen Brunbergin lakritsin tuoksu. Tämä samainen tuoksu hurmaa edelleen ohikulkijan ja tehtaanmyymälän vierailijat.

Brunbergin lakritsi on klassikko, joka on ollut kauan tehtaanmyymälämme suosituimpia tuotteita. Aidossa perinteisessä lakritsissa on herkullinen maku ja pehmeän napakka koostumus.

Tämän lisäksi lakritsiperheeseen kuuluu Kauralakritsi, joka on koostumukseltaan perinteistä lakritsia täyteläisempi. Tuore ja täyteläinen lakritsi on valmistettu auringossa kypsyneestä kaurasta.

Uudet hurmaavat täytelakritsit saavat lakufanit hihkumaan maistamisen ilosta

Lakritsivalmistuslinjan uudistuksen myötä kehitimme kaikkien lakufanien iloksi klassikkolakritsin seuraksi täytelakritsin.

Uunituoreissa täytelakritseissa on paksu, aito lakritsikuori ja kolme hurmaavaa täytemakua: raikas hedelmäinen appelsiini, pehmeän tulinen vadelma-chili ja suloinen suklaa. Pehmeän mehevä lakritsi näihin makuihin yhdistettynä vie kielen mennessään.

Kun suunnittelimme täytelakritseille pakkaukset, uudistimme kaikkien koko tuoteperheen ulkoasun. Uudet pakkaukset ovat värikkäät ja modernit iloisen leikkisällä viidakkokuviollaan. Pussit erottuvat ja ne huomataan taatusti kaupan lakuhyllyssä.

Brunberg lakritsivalikoima myymälöissä

Koko lakritsivalikoima on myynnissä Brunbergin myymälöissä Porvoossa ja Brunberg verkkokaupassa. Kesän 2023 aikana uudet täytelakritsit rantautuvat päivittäistavarakauppoihin ympäri Suomen. Perinteistä lakritsia ja kauralakritsia löytyy myös jatkossa laajasti eri kaupoista.

Kaikkien lakritsiemme pussikoko on sopivan reilu, 200 grammaa. Perinteistä Brunberg lakritsia saa edelleen myös isossa 400 gramman pussissa. Lisäksi kaikkia lakritsimakuja, myös Salmiakkilakritsia ja Tervasalmiakkilakritsia, on ostettavissa 500 gramman pusseissa Brunbergin myymälöistä ja verkkokaupasta.

Koko lakritsituoteperhe on laktoositon, maidoton ja soijaton. Perinteinen Lakritsi ja Kauralakritsi ovat lisäksi vegaanisia.

Appelsiini täytelakritsi 200 g

Raikkaan hedelmäisen appelsiinin ja täyteläisen makean lakritsin yhdistelmä. Laktoositon, maidoton ja soijaton.

Vadelma-chili täytelakritsi 200 g

Vadelma-chili täytelakritsi on makuhermoja kutkuttava yhdistelmä makean marjaisaa vadelmaa ja pehmeän tulista chiliä. Laktoositon, maidoton ja soijaton.

Suklaa täytelakritsi 200 g

Maukas suklaanmakuinen täyte ja pehmeän mehevä lakritsi muodostavat suloisen kombon. Laktoositon, maidoton ja soijaton.

Brunberg Lakritsi 200 g

Musta ja maukas perinteinen Brunberg lakritsi on klassikko vuodelta 1932. Laktoositon, maidoton, soijaton ja vegaaninen.

Brunberg Lakritsi 400 g

Musta ja maukas perinteinen Brunberg lakritsi on myös saatavilla 400 gramman pussissa. Laktoositon, maidoton, soijaton ja vegaaninen.

Kauralakritsi 200 g

Auringossa kypsyneestä kaurasta valmistettu tuore ja täyteläinen lakritsi. Laktoositon, maidoton, soijaton ja vegaaninen.