Usein kysytyt kysymykset

Voit lähettää asiasta sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Jos mahdollista, voit lisätä tarkempia tietoja, kuten parasta ennen päiväyksen sekä kuvan. Tarvittaessa pyydämme postittamaan näytteen meille tarkempiin tutkimuksiin.

Käyttämämme suklaa tulee Länsi-Afrikasta, mistä yli 70% maailman kaakaosta tulee. Ostamme raaka-aineet ainoastaan luotettavilta ja isoilta kaakaotoimittajilta, joilla on vastuullisuusohjelmia joiden päämäärä on parantaa mm. viljelyolosuhteita.

Suklaalle ideaali säilytyslämpötila on 16-20 astetta. Tasainen lämpötila on suklaalle paras, joten sitä ei pitäisi altistaa suurille lämpötilavaihteluille.

Jos suklaata säilyttää liian lämpimässä, sen rakenne muuttuu, ja pinnalle voi kertyä rasvakiteitä. Harmaa väri on kuitenkin vain ulkonäkövirhe, eikä se vaikuta suklaan makuun.

Me emme ole tähän mennessä löytäneet gluteenittomia vohveleita, jotka toimisivat teknisesti tuotantolinjallamme. Valmistusprosessi sisältää monta eri vaihetta joka asettaa erilaisia vaatimuksia myös vohvelille.

Suukoissa käytetty kananmuna on kypsennettyä sekä pastöroitua.

Suukoissa olemme aina käyttäneet palmuöljyä sen teknologisten ominaisuuksien vuoksi. Olemme pyytäneet  toimittajamme etsimään muita kasvirasvapohjaisia vaihtoehtoja muttei ole vielä löydetty sopivaa. Ilman palmuöljyä suukon kuori jäisi liian pehmeäksi pakkaamista ajatellen.

Tällä hetkellä emme käytä, mutta selvitämme mahdollisuutta RSPO-öljyyn hankintaan nykyisen raaka-ainetoimittajan kanssa.

Jokaisen tuotteen pakkauksen kierrätysohjeet löytyvät tuotteen tuotetiedoista täällä.

Tutustu tuotteiden tuotetietoihin, ravintosisältöihin ja allergeeneihin täällä.