Brunbergilta 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uutuuksia

Brunbergilta 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uutuuksia: Brunberg Juhlasuukko ja Brunberg Laktoositon Maitosuklaa 30 g -patukka

Kevät tuo hyviä uutisia suklaaherkkujen ystäville. Pohjoismaiden ainoa laktoosittoman maitosuklaan valmistaja on lanseerannut kauan odotetun uutuuden, laktoosittoman ja gluteenittoman maitosuklaan 30 gramman patukkakoossa. 

Maaliskuussa lanseerataan myös uusi suukkomaku, raikas mustaherukka.

Suomalaisten rakastama Brunbergin Suukko täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi lanseerataan uusi suukkomaku, raikas mustaherukka.

Juhlasuukossa maukas vohveli ja ohut tumma suklaakuorrute saavat kumppanikseen kirpeän raikkaan mustaherukkavaahdon.

– Teimme somessa vuonna 2019 kyselyn, jossa kysyimme kuluttajilta ehdotuksia uudeksi mauksi. Mustaherukka oli yksi näistä ehdotuksista, ja teimme lopullisen päätöksen kahden eri maun välillä. Mustaherukka valikoitui Juhlasuukoksi marjan suomalaisuuden vuoksi, Brunbergin toimitusjohtaja Katarina Enholm kertoo.

Suukkojen valmistus aloitettiin Brunbergin makeistehtaalla Porvoossa vuonna 1951, ja Suukot ovat siitä lähtien olleet yksi Brunbergin myydyimmistä tuotteista. Nykyään Suukkoja valmistetaan noin 18 miljoonaa vuosittain.

Juhlasuukkoja on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen maaliskuusta lähtien. Juhlasuukkoa myydään sekä 6 kappaleen rasioissa että 25 kappaleen laatikoissa. Juhlasuukko on laktoositon.

Brunberg_mustaherukkasuukko
Brunberg_suklaat

Laktoositonta ja gluteenitonta maitosuklaata taskukoossa

Brunbergin 150-vuotisjuhlavuosi käynnistettiin lanseeraamalla kauan odotettu uutuus, Brunberg Laktoositon Maitosuklaa 30 g -patukka.

Patukoita on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen.

Brunbergin Porvoossa sijaitsevalla tehtaalla valmistetaan myös muun muassa Alku-karamelleja, Brunberg Tryffeleitä, Toffeepaloja ja käsin tehtyjä marmeladeja.  Brunbergin suklaavalikoimassa on sokerittomia, laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Katarina Enholm, toimitusjohtaja, p. 050 63544

Sari Koivulahti, myynti- ja markkinointipäällikkö, p. 0400 841 218

Jaa tämä artikkeli