Kuvat ja resepti: Niko Laurila/Makujen Porvoo -kirjan Alku-kinuskikastikeresepti

Kinuskikastike Alku-karamelleista

Kermaisen herkullinen kinuskikastike syntyy helposti ja nopeasti perinteisistä Alku-karamelleista. Tarvitset vain kaksi raaka-ainetta!

Suussa sulava kastike kruunaa kakut, leivonnaiset, marjakimarat ja jäätelöannokset.

Reseptistämme saat noin 1,5 dl valmista Alku-kinuskikastiketta.

Jaa:

Ainekset

20 Alku Toffee Perinteinen -karamellia

noin 6 rkl kermaa

Ohje

Pilko karamellit pieniksi paloiksi, kukin noin kuuteen osaan.

Laita pilkotut Alku-karamellit ja kerma pieneen kattilaan.

Kuumenna miedolla lämmöllä ja sekoittele lusikalla seosta, kunnes karamellit sulavat.

Tarjoile jäätelön, marjojen, kakkujen tai leivonnaisten kanssa.

Katso myös nämä reseptit