Brunbergs lakrits tog steg mot ny tillväxt

Brunbergs lakritsfamilj utökades med fylld lakrits och samtidigt förnyades förpackningsdesignen på hela lakritssortimentet. Den ugnsfärska lakritsen har ett tjockt, äkta lakritshölje och tre charmiga fyllningssmaker: fräsch apelsin, milt kryddig hallon-chili och söt choklad. Den nya, vildare designen på lakritspåsarna kommer garanterat att uppmärksammas i lakritshyllan: de här påsarna är svåra att motstå.

Fräsch apelsinchokladkaka till vårens och sommarens fester

Denna chokladkaka med apelsinsmak är både fräsch och härligt fyllig. Den lättgjorda kakan har en apelsinsmak i botten och fyllningen är lättblandad av två ingredienser, Brunbergs apelsinchokladknappar och vispad grädde. Se receptet och tillred en apelsinchokladkaka till vårens och sommarens fester!

VÅRA BUTIKER I BORGÅ

Gamla Stan & Fabriksbutiken

brunberg-etusivu-myymala

Gamla Stan
Mellangatan 4, 06100 Borgå
Tel: +358 (0)19 548 4235, +358 (0)40 1621736

Öppettider:
må-fre kl. 10–18
lö kl. 10–16
sö kl. 10–16

Se förändrade öppettider >

Välkommen att titta in i vår butik i Gamla Stan!

Här möts du av hyllor fulla av välsmakande favoriter: kyssar, tryffel, lakrits, toffé, handgjord choklad, marmelad och mycket mera.

BUTIKEN I GAMLA STAN >>


Brunberg-Tehtaanmyymälä

Fabriksbutiken
Industrivägen 21 A, 06150 Borgå
Tel: +358 (0)19 548 4224, +358 (0)40 645 6628

Öppettider:
må-fre kl. 9–17
lö kl. 9–15
sö stängt

Se förändrade öppettider >

Välkommen att titta in i vår Fabriksbutik som ligger ett stenkast från vår fabrik och är en av de mest populära besöksplatserna i Borgå – inte så konstigt!

FABRIKSBUTIKEN >>

BESTÄLL VÅRA PRODUKTER

Webbutik

BRUNBERGS NYHETER

Aktuellt

Brunbergs lakrits tog steg mot ny tillväxt

Brunbergs lakritsfamilj utökades med fylld lakrits och samtidigt förnyades förpackningsdesignen på hela lakritssortimentet. Alla lakritsfans jublar av att få smaka på den nya lakritsen!

Jubileumsveckor på Brunberg: Fabriksbutiken 1 år och Butiken i Gamla Stan 25 år

På Brunbergs jubileumsveckor firar vi först Fabriksbutikens 1-årsjubileum och följande vecka 25-årsjubileum i Butiken i Gamla Stan. Det utlovas feststämning och specialerbjudanden i butikerna 9.-22.5.2022.

Goda nyheter för kyssarnas vänner: Brunberg Banankyss gör comeback!

Den klassiska godsaken som förra året fyllde 70 år får en solig säsongssmak: banan. Brunberg Banankyss är gjord av ett smarrigt bananskum med ett tunt chokladöverdrag och en god våffla i botten.

You've just added this product to the cart: