150 VUOTTA JOULUPERINTEITÄ

Klassikkomakeiset ja ihanat uutuudet Brunbergilta

Brunberg on kuulunut suomalaisten jouluperinteisiin jo vuodesta 1871 lähtien. Suussa sulavat tryffelit ja herkulliset marmeladit ovat tuoneet juhlan pöytään – ja ne ovat myös rakastettu lahja.

Vietämme tänä vuonna 150-vuotisjuhlavuottamme. Sen kunniaksi haluamme kuulla jouluisia makeismuistojasi ja kannustaa kaikki sukupolvet yhteisten makunautintojen äärelle.

Sydämellistä joulua toivottaa Brunberg.

Käärimme joulun suosituimmat makeiset paketteihin. Tilaa nyt!


Joulukilpailu – voita makeita palkintoja!

Kerro meille jouluinen makeismuistosi ja osallistu kilpailuun. Arvomme joka viikko osallistujien kesken muhkean paketin suussa sulavia herkkuja (arvo 19 €/kpl).

Lähettämällä tarinasi annat oikeuden julkaista sen Brunbergin somekanavissa ja verkkosivuilla nimimerkilläsi.

 

Osallistu täyttämällä alla oleva lomake – ehkä juuri sinä herkuttelet pian Brunbergin makeisilla!

Katso kilpailun säännöt tästä >>

brunberg-joulu
brunberg-joulu

Joulukilpailun parhaita makupaloja

Jatkosodan aikaan kärsimme pulasta. Joulupöydän katoimme silti runsaaksi. Oli siikaa, sahtia ja valkoista puuroa. Itse kasvatettu possukin pantiin kinkuksi. Muistan, kun pukki kaivoi kontista kauniita kirjoja. Erityisesti mieleen on jäänyt se, kun sain peltisen karamellirasian. Sitä rasiaa säilytän edelleen.

Maija, Riihimäki

 

***

 

Meillä on ollut tapana ripustaa suklaatryffeleitä kuusenoksille. Viime vuonna hankimme kultaisennoutajan, joka on tosi perso ruoalle. Vanhasta tottumuksesta ripustimme tryffelit kuuseen. Arvaahan sen, kuinka siinä kävi! Onneksi koiralle ei käynyt kuinkaan. Tänä jouluna konvehdit tarjoillaan kiposta.

Heini, Porvoo

 

***

 

Mummolassa tarjoiltiin jouluisin sokerihuurrutettuja marmeladeja. Niitä säilytettiin kannellisessa lasikulhossa, ja kun olimme varkaisilla, vaati tositaituruutta napata marmeladi ilman kannen kilahtelua.

Risto, Vaasa

Kurkista jouluisiin resepteihimme!

Mikä on täyteläisen suklaista ja lämmittää talvipakkasilla? Sehän on tietysti Brunbergin minttusuklaakaakao. Joko olet kokeillut Hellapoliisin tryffelikakkua?

Nämä ja paljon muita makoisia reseptejä löydät Sokerileipurin sivuilta. Eli täältä >>

brunberg-joulu
Lisäsit tämän tuotteen ostoskoriin: